Disclaimer

Deze disclaimer is met zorg opgesteld en van toepassing op de website Littlesecret.nl. Als u als consument de website bezoekt, betekent dit dat u als bezoeker instemt met onze gestelde voorwaarden en beperkingen. U kunt ten alle tijden deze algemene voorwaarden raadplegen.

Website gebruik
Wij doen ons best om onze website voor onze klanten zo up-to-date en volledig mogelijk te houden. Er wordt met zorg onderhoud gepleegd aan onze webshop onderdelen om u een zo goed mogelijke service te kunnen verlenen. Little Secret staat niet garant voor de volledigheid, nauwkeurigheid, actualiteit en juistheid van de inhoud en is niet aansprakelijk bij ontbrekende informatie. Wij zijn ten allen tijde bevoegd om de gegeven informatie en inhoud daarvan aan te passen. Alle informatie die op de website te vinden is, is informatief van aard. Wanneer u opmerkingen heeft over bepaalde inhoud, neem dan contact met ons op. Wij doen ons uiterste best om onze informatie zo volledig en correct mogelijk te maken.

Informatie van derden
In sommige producten wordt er verwezen naar een video of externe link van derden. Het betreden van deze links is geheel op eigen risico. Little secret heeft bij het invoeren hiervan, de content zorgvuldig gecontroleerd op inhoud en veiligheid. Little Secret staat niet garant voor eventuele onvoorziene wijzigingen op de websites en in video’s van derden.

Aanvullende disclaimer
Little Secret heeft ten alle tijden het recht, om zonder aankondiging, de inhoud van deze disclaimer aan te passen. Wij raden u dan ook aan om periodiek deze disclaimer te raadplegen en na te gaan op wijzigingen. Op deze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

Bij vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice pagina.  

#treatyourself