Klantenservice

Omdat we blij zijn met jou als klant, doen we ons best om je zo goed mogelijk te helpen. Heb je vragen over je bestelling? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier. 

Contactformulier

Retouren, defecte of verkeerde levering:

Wil je een retour, defect product of verkeerde levering melden? Vul dan het onderstaand formulier volledig in. Zo kunnen we je zo goed mogelijk helpen.

Let wel op dat de artikelen die je retour wilt zenden, voldoen aan de voorwaarden. Zo kunnen we bijvoorbeeld enkel seksspeeltjes retour ontvangen waarvan de verpakking nog geseald is. Dit is wettelijk bepaald en volgens de hygiëneregels. Meer informatie over je herroepingsrecht en de voorwaarden voor retourzendingen, vind je in onze algemene voorwaarden. 

Vraag bij je retourzending bij het postkantoor altijd een verzendbewijs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor items die per ongeluk kwijt zijn geraakt of beschadigd tijdens de retourzending. De kosten voor retourneren zijn voor de klant. 

Wanneer je een verkeerde levering hebt ontvangen, zijn de kosten voor retourzending uiteraard voor ons. We informeren je graag over de vervolgstappen die je kunt nemen.

Kies hieronder de reden van je inzending:

Nadat we je formulier ontvangen hebben, zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen voor het geven van verdere instructies over je retourzending.