Alles over jouw bestelling bij Little Secret :

Ssssh little secrets

Retourneren

Ben je niet 100% tevreden over jouw aankoop? Dan kun je jouw bestelling, of een deel van je bestelling,
binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Dit kan op de voorwaarden dat:

  • Het retourformulier volledig en naar waarheid wordt ingevuld en verstuurd. 
  • Het product niet is gebruikt;
  • De verpakking van: lingerie, seksspeeltjes, en condooms nog steeds geseald, verzegeld of ongeopend is. Dit in verband met hygiëne. (Dit is wettelijk zo bepaald).
  • Crème’s, toy-cleaners en massage vloeistoffen kunnen geruild of geretourneerd worden indien ze nog niet gebruikt zijn en de volledige verpakking gesloten is;
  • de consument niet heeft afgezien van zijn herroepingsrecht.

Let op:
Geretourneerde producten die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden, kunnen niet in behandeling worden genomen.
Je recht op terugbetaling komt daarmee te vervallen. Indien we het retourpakket in goede orde volgens de voorwaarden ontvangen, zullen we er zorg voor dragen om je terugbetaling zo snel mogelijk uit te voeren. Eventuele extra transactiekosten worden verrekend met het terug te storten bedrag.

TIP: Vraag altijd om een bewijs van verzending bij het postkantoor. Little Secret is niet aansprakelijk voor items die kwijtraken of per ongeluk aan ons zijn geretourneerd. Kosten voor het retourneren zijn voor de klant van Little Secret.

Lingerie, sextoys, condooms, glijmiddel, toycleaner, massagemiddelen en crèmes (indien de verpakking niet meer geseald, verzegeld of geopend is), kunnen in verband met hygiëne niet worden geretourneerd. Heb je een product ontvangen dat bij ontvangst kapot of defect bleek te zijn? Lees hier wat je kunt doen:

Ruilen

Als je je item wilt omruilen voor een ander product of kleur, meld dit dan z.s.m. aan ons zodat we je bestelling eventueel nog kunnen stopzetten voordat deze wordt verstuurd. 

Is je pakketje al onderweg? Stuur dan je ongewenste item(s) binnen 14 dagen terug en plaats een nieuwe bestelling op www.littlesecret.nl. Gebruik voor het terugsturen van het product(en) het retourformulier. 

De verantwoordelijkheid en de kosten voor het terug te sturen pakket ligt bij de consument. Zorg altijd voor een verzendbewijs. De verpakking van het product dient onbeschadigd te zijn. Producten met verpakkingen die geopend, ongeseald of verzegeld zijn, worden niet in behandeling genomen. 

Defect product ontvangen?

Aj, dat is vervelend. Als je product binnen de garantieperiode stuk gaat, kun je deze retourneren. Vul in dat geval het retourformulier in waarin je duidelijk omschrijft wat er mis is. Hoe beter je het probleem omschrijft, hoe beter we je kunnen helpen en je kunnen informeren over de garantieclaim en de eventuele retour procedure.

Indien de verpakking bij levering van de postbezorger al geopend of beschadigd is, dan dien je, alvorens het product in ontvangst te nemen, hiervan door de expediteur c.q. bezorger een aantekening op te laten maken, bij gebreke waarvan Little Secret niet aansprakelijk kan worden gehouden voor eventuele schade.

Verkeerd product ontvangen?

Is je pakket niet compleet of heb je het verkeerde product ontvangen? Neem dan z.s.m. contact met ons op via dit formulier. Wij doen ons best om je zo goed mogelijk te helpen!

#treatyourself