Review: De PalmPower Pocketwand

”Klein en schattig, maar dirty in the bedroom.”

@_Linavdb_ schreef een review over deze mini wand vibrator. Lees hier haar ongezouten en eerlijke mening. 

De PalmPower Pocketwand is een kleine wandvibrator die in de palm van je hand past. Hij ziet er alvast super schattig uit, maar is ie dan ook wel krachtig genoeg?

De verpakking

”Inspiratieloze verpakking, maar met een leuk opbergtasje.”

Over het doosje valt weinig te vertellen. Het is gemaakt van doorzichtig plastic waarin je meteen de PalmPower Pocketwand ziet zitten. Er zit wel een heel leuk opbergtasje bij. Het is een klein, schattig siliconen ritstasje waar je de Pocketwand samen met het USB-kabeltje in kan opbergen. Op die manier kun je de Pocketwand overal mee naartoe nemen zonder dat iemand een idee heeft wat in dat tasje zit.

 

Oplaadbaar

Het speeltje laad je met een meegeleverd USB-kabeltje op. Daaraan hangt een label met PalmPower, dus dat is wel handig om meteen het juiste kabeltje te vinden (als bij jou, alles in een la ligt zoals bij mij). Je plugt het in de toy met een soort stekkertje, dus het is geen waterdicht speeltje. Hij is binnen het uur opgeladen en gaat toch wel een vijftal speelbeurten mee!

Rond de kop van de wand zit een siliconen dop, net als rond het puntje waarbij je hem vasthoudt. Deze lichaamsveilige siliconen kop en ring zijn afneembaar om de toy grondig te kunnen reinigen. De rest van het speeltje is gemaakt van harde plastic en niet geschikt om onder de kraan te houden. Je kan hem natuurlijk wel afnemen met een vochtige doek.

Hmmm Dat tweede patroontje!Review PalmPower pocket

Met vier vibratie-sterktes en drie vibratie-patroontjes heb je best wel wat keuze. De sterktes bouwen zich snel op en op het laatste standje zijn de vibraties wel oppervlakkiger ondanks dat ze sterker behoorden te worden.

De kop is flexibel, zodat je gemakkelijk je lekkerste plekjes kunt vinden. Als je echt van pinpoint-stimulatie houdt, is hij misschien wat aan de grote kant. Maar hij is sowieso erg fijn om je hele vulva mee te stimuleren. Ik hou niet echt van af-en-aan patroontjes, maar het tweede patroontje van deze toy wist me wel te bekoren. Het bouwt telkens van zacht naar hard op (zonder dat het bij het harde oppervlakkig wordt) en dit is wel echt lekker. Die voortdurende, snelle opbouw is enorm stimulerend.

Wat wel jammer is, is dat je met hetzelfde knopje door de sterktes en patroontjes moet klikken. Als je een standje te sterk vindt, of naar de patroontjes wil, gaat ie dus eerst sterker, voordat je aan de patroontjes komt.

Klein maar fijn?

Door zijn kleine formaat is de toy ook heel geschikt om te gebruiken tijdens sex met je wederhelft. Je kan de Pocketwand gemakkelijk bij het puntje vasthouden. Dat makkelijk hanteerbare is ook een pluspunt, omdat je hem dus ook in combinatie met een dildo kan gebruiken. Die dubbele stimulatie is natuurlijk altijd lekker.

Ssssh…

Het geluid valt mij erg goed mee. De vibraties voel je wel tot in je hand, maar aangezien hij de job snel gedaan krijgt, is het niet zo dat dat mij gaat irriteren.

Conclusie:

Lina review seksspeeltjes

The PalmPower Pocketwand gets the job done! Een heel leuk speeltje voor zijn prijsklasse. De Pocketwand is niet zo krachtig als zijn grote broertjes, maar heeft toch wel verrassend veel power. Een aanrader voor iedereen die graag een speeltje mee heeft onderweg.

 

Bestel hem bij Little Secret al voor € 29,50 . Dat is nog eens een leuk prijsje!

 

 

Deel deze blogpost

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Meer om te lezen

Could you keep a secret ?

Lees onze laatste blogs

Onze laatste geheimen
Beste toy van 2020!

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Gebruik de kortingscode!