Alles over jouw bestelling bij Little Secret :

Ssssh little secrets

Verzending & Levering

We snappen dat al die leuke speeltjes je nogal ongeduldig kunnen maken. Met onze super snelle verzending, hoef je nooit lang te wachten!

Is je bestelling voor 12.00 uur bij ons binnen? Dan bezorgen we jouw geheime doos(je) de volgende werkdag nog bij je aan huis! En geen zorgen… de postbode arriveert in een normale PostNL bus met een blanco doosje. Zo blijft jouw geheim ook echt geheim.

Niet thuis? Geen zorgen. Je pakket wordt nooit aangeboden bij de buren. Je kunt je pakket dan later zelf ophalen bij het postkantoor. 

De zending kan worden gevolgd via de track & trace. Zo weet je precies wanneer je de ‘beste man’ met zijn PostNL bus kunt verwachten. (We geven trouwens geen garantie op knappe postbezorgers ;-).

Indien je niet thuis was bij de levering van het pakket en deze ook niet wordt afgehaald op het postkantoor, gaat je pakketje retour. Je dient zelf het initiatief te nemen en contact met ons op te nemen. Eventueel extra gemaakte verzendkosten worden in rekening gebracht. Zorg dus dat je jouw pakketje in de gaten houdt! Is jouw pakket nog niet bezorgd? Lees hier meer.

Je bestelling bij ons ophalen is helaas niet mogelijk. Wel bieden we de optie aan om je bestelling op een ander adres te leveren.

Verzendkosten

De verzendkosten in Nederland bedragen €4,95 incl. BTW. Voor België zijn de standaard verzendkosten €6,55 incl. BTW.
Trakteer je jezelf op een bestelling met een waarde van meer dan € 75,- ?
Dan zijn de verzendkosten GRATIS!

Pakket niet bezorgd?

  • Houdt er rekening mee dat er vertraging kan zijn bij de bezorgdienst.
  • Houdt rekening met drukte, feestdagen en weekenden.
  • Misschien is je pakket afgegeven bij een afhaallocatie bij jou in de buurt. Check je brievenbus, je track & trace of bezoek eventueel jouw PostNL postkantoor.
  • Indien je twijfelt over de bezorging van je pakket, neem dan contact met ons op.

Voorraad

Wij doen ons best om onze voorraadinformatie op de website zo up-to-date mogelijk te houden. Indien het toch eens voorkomt dat je bestelling niet voorradig is, dan wordt de bestelling verzonden zodra alle spullen van je bestelling weer voorradig zijn. Mocht het langer duren dan verwacht, dan nemen we hierover contact met je op. 

#treatyourself